käyttöehdot

Asiakassopimusta käyttöä koskevien SCOUT LTD SERVICES
Versio – 1.1
Viimeksi päivitetty – 12.02.2015

esipuhe

Nämä ehdot ( “T & Cs” tai “Sopimus”) muodostavat ja säätelevät sopimussuhdetta osapuolten välillä, Scout Ltd jäljempänä ‘Scout “; ja Sinä, käyttäjä, jäljempänä termillä “asiakas”, “Sinä” tai “Player”.

MÄÄRITELMÄT

Seuraavat sanat ja ilmaukset olisi tulkittava seuraavasti, ellei konteksti selvästi merkitsee toisin.

“Ilmoittautumislomake” tarkoittaa lomakkeen täyttämä Player avata käyttäjätilin.

“Peli” tarkoittaa mitä tahansa pelitoimintaan esittämä Scout Ltd sen sivuston eduksi Käyttäjät ja hyväksymien Regulatory Authority.

“Internet Site”, “Web-sivusto” tai “Site” tarkoittaa Internet Site www. ja kaikki muut sivustot kytketty siihen ja pääsee linkkien tai muiden kulkuteiden.

“Kirjautuminen ja salasana” tarkoittaa käyttäjätunnuksen ja salasanan tietoja, jotka valitsevat pelaaja rekisteröinnin yhteydessä verkossa.

“Regulatory Authority” on Maltan Gaming Authority (MGA) (Suite 1, Level 3, TG Complex, Brewery Street, Mriehel, Birkirkaran BKR 3000, Malta, http://www.mga.org.mt), joka on tärkein säädin kauko pelitoiminnan.

“Palvelu” sisältää “Scout” kaikki palvelut ja pelitarjous liittyvät toimet sen ja listattu www ..

“Ohjelmisto” tarkoittaa ohjelmistoa lisensoitu meille lukien kaikki ohjelmat ja tietokannat ja muut johdetut sisällön onko saatavilla tai muuten käyttämien läpi Internet Site ja jonka avulla voit osallistua verkossa.

“Us”, Me “tai” Scout “tarkoittaa Scout tai Scout LIMITED.

“User Account”, “Player Account”, “pelitilin” tai “Account” tarkoittaa henkilökohtaisen tilin avannut yksittäisen ja ylläpitämä Scout mahdollistamiseksi tämä henkilö pelata nettipelejä.

“Sinä”, “asiakas”, “pelaaja”, “Käyttäjä” tai “tilinomistajan” tarkoittaa Palvelun käyttäjän ja ohjelmiston internetin kautta sivuston ja joka on sopimussuhteessa kanssa Scout.

“Money Player” yksilöiden yli 18-vuotiaille tai alaikäraja kuten laissa osallistumiseksi vastaavan maassa, jotka osallistuvat rahapelien (osuuden todellinen moneym “Games for money”). Pelaajat voivat osallistua pelejä “Test Player” ilman pelanneet rahaa tai “Money Player” panostamisen oikean rahan.

“Fun Games” tai “Games for fun” tarkoittaa Pelit kuten tässä sopimuksessa määritellään, mutta joita tarjotaan rajoitetun pelin erityiseen Game tila, joka ei liity maksua Player Operator. Ainoa tarkoitus tässä tilassa (pelit huvin) on tarjota mahdollisuus Player ( “Test Player”) kokeilla pelejä tarjotaan ennen tuettu oikeaa rahaa.

1. YLEISTÄ

a. “Scout” näissä ehdot viittaa Scout Ltd, yhtiö Maltalla, jolla on seuraavat rekisteröity osoite:

Scout Ltd
193, Ursuline Sisters Street
Guardamangia PTA1222
Malta

b. Termi “asiakas” viittaukset henkilöä tai yhteisöä, joka nimenomaisesti tai epäsuorasti hyväksyy kaikki ehdot SCOUT avaamalla tilin ja saattamisesta vetoja pelien Scout verkkosivuilla.

c. Kaikki asiakkaat päästä Scout sivuston suostua noudattamaan seuraavia ehtoja käyttöä koskevat sen palveluja ( “sopimus”).

d. Tämä sopimus kuvaa ehdot ja riskit sovellettavat ASIAKKAAN käytön Scout palveluiden käytettävissä verkkotunnus www. (sivu”). Jos asiakas on kysymyksiä tähän sopimukseen, ota yhteys asiakaspalveluun.

e. Asiakas saa lukea, ja hyväksyttävä kaikki ehdot sisältyvät tähän sopimukseen ilman muutoksia, jotka sisältävät vastaavat ehdot nimenomaisesti esitetty alla ja ne sisällytetään tähän viitteenä, ennen kuin asiakas voi tulla aktiivinen, rekisteröity asiakas Scout . Jatkamalla käyttää tai käyttää sivustoa, asiakas sitoutuu noudattamaan ehtoja tämän sopimuksen.

f. Tämä sopimus on voimassa hyväksymisen rekisteröintiin äskettäin rekisteröitymättä asiakkaita tarkkailun ilmoittautumislomakkeen box “Olen yli 18-vuotias ja olen lukenut ja hyväksynyt ehdot Scout” ja klikkaamalla “Luo uusi tili” -painiketta tietenkin rekisteröinnin sivuilla www. . Asiakas sitoutuu noudattamaan ehdot verkkosivuilla. Jos asiakas ei suostu noudattamaan ehtoja tämän sopimuksen ja ei käytä tai pääsy sivustossa rekisteröinnin jälkeen, asiakas on ilmoitettava meille kirjallisesti välittömästi.

g. Tätä sopimusta sovelletaan ja tulkitaan lakien mukaisesti Maltan, ilman että lakikokoelmaa liittyvät lainvalintaa. Mikä tahansa oikeudellinen kanteita, jotka koskevat tässä sopimuksessa tuodaan yksinomaan tuomioistuimissa sijaitsevat Maltalla, ja osapuolet täten peruuttamattomasti suostut henkilökohtainen toimivalta ja paikan siinä.

h. Scout ei ole vastuussa millään tavalla mihinkään henkilöille ylivoimaisen esteen sattuessa, tai teko minkä tahansa hallituksen tai laillisia valtuuksia. Siinä tapauksessa, että jokin tämän sopimuksen katsotaan olevan mitätön tai mahdotonta toimeenpanna, muut määräykset ovat edelleen voimassa ja tehokas.

i. Epäonnistuminen osapuoli minkä tahansa oikeuden tai tämän Sopimuksen ei pidetä luopumista kyseisestä oikeudesta tai säännöstä.

j. Scout siirtää tämän sopimuksen tai mitään oikeuksia ja / tai velvoitteita tämän ilman asiakkaan suostumusta.

k. Scout voi muuttaa tämän sopimuksen ehtoja aika ajoin julkaisemalla muutetut ehdot päällä. Asiakas vastuulla on tarkistaa, onko Muutetaan sopimuksen. Jokainen muutos tulee voimaan siitä päivästä se julkaistaan verkkosivulla. Jatkamalla käyttää Internet Site, palvelun tai ohjelmiston tarjoamista Scout, asiakas hyväksyy sitoutua T & Cs tämän sopimuksen sekä viimeisimmän sen muutokset. Jos asiakas ei suostu noudattamaan muutokset ehtoihin tämän sopimuksen ASIAKKAAN ei saa käyttää tai käyttää Palveluitamme, ja ilmoittaa meille kirjallisesti välittömästi.

l. Scout on lisensioitu Malta ja sääntelee Maltan Gaming Authority, joka on sääntelyelin.

m. Lisenssin numero Scout on LGA / CL3 / 992/2014.

n. Mikäli muutos näiden T & Cs, hakkaamalla hänen tilille Scout, pop-up box ilmoittaa Player että T & Cs on päivitetty. Pelaaja on pyydettävä sopimaan päivitetyllä T & Cs.

o. Olisiko mitään ristiriita T & Cs Englanti kielellä versio ja versio muulla kielellä, Englanti versio korvaa. Vallitseva kieli tapauksessa tulkinta on ENGLANTI kieli.

p. Mikäli pelattavaksi tai lykätä kalusteet / vuodenaikoina, Scout Oy / hallussa ei vastuuta. Yleiset säännöt kauden sovelletaan.

2. Verkkopalvelut sopimuksen

Tämä sopimus on tehty, ja välillä Scout ja asiakkaan. Tätä sopimusta sovelletaan Scout SITE, mukaan lukien sen sähköisen sisällön ja tai ohjelmiston nykyisin sisältyy päällä, joka toimittaa asiakkaalle pelien ja palvelujen tarjoamista Scout.

Scout on oikeus asettaa tiettyjä ehtoja (yli ne, jotka esitetään lauseke 3,4,5,6,7) hyväksymistä koskevat Pelaajat peleihin (esim vähimmäismäärä valmistunut pelejä, tarkastaminen siirron maksut) ja laajentaa tai muuttaa palvelut sivuilla milloin tahansa.

3. Jäsenyys Kelpoisuus

a. Palveludirektiivi ovat käytettävissä ja voidaan käyttää vain henkilöt, jotka voivat muodostaa laillisesti sitovia sopimuksia sovellettavan lain niiden kotipaikasta. Se on asiakkaan vastuulla varmistaa, että vedonlyönti on laillista.

b. Palvelut eivät ole käytettävissä alle 18-vuotiaat tai muutoin täysi-ikäinen ( “Alaikäiset”). Jos asiakas on Minor, asiakas saa käyttää tätä palvelua. Jos asiakkaana et täytä, älä käytä sivustoamme. Osallistuminen pelejä rahaa (kuten “Money Player”) on varattu yksinomaan henkilöille yli 18-vuotiaille tai alaikäraja kuten laissa osallistumiseksi vastaavan maassa.

c. Scout on oikeus vaatia asiakasta antamaan todistamaan ikänsä ja kieltäytyä asiakkaan pääsy pelejä, jos sillä on syytä uskoa, että alaikärajaa ei täyty.

d. Kaikissa tapauksissa emme ole vastuussa väärinkäytöstä palveluitamme luvaton osapuolille tai alaikäisiä.

e. Scout Palvelut eivät ole käytettävissä, jos ne ovat laitonta käyttää, ja Scout pidättää itsellään oikeuden hylätä ja / tai peruuttaa Services oman harkintansa.

Maa rajoituksia FanTeam

Nykytila rajoitettuihin maihin sekä maihin, joissa alhaisen maksut voivat olla käyttäjiä tehdä tilisiirron.

Rajoitettu maat rekisteröinnin:

4. Rekisteröintitiedot

a. Voidakseen osallistua pelejä kuin Player Käyttäjän tulee täyttää ilmoittautumislomake verkkosivuilla ja siten avata “pelitilin”. Käyttäjän tulee täyttää ilmoittautumislomake, jonka Scout jonka tulee sisältää ainakin seuraavat tiedot:

(I) asiakkaan henkilöllisyys. Asiakas takaa, antamaan oikeita, tarkkoja, nykyiset ja täydelliset tiedot identiteetti rekisteröinnin aikana. Vääriä tietoja tai matkimista tahansa henkilön tai yhteisön, vääristely mistään kuuluminen toiselle henkilölle, yhteisölle tai yhdistys, väärien otsikoiden tai muita toimenpiteitä tai laiminlyöntejä salata henkilöllisyyden Scout mihinkään tarkoitukseen asetetaan syytteeseen alle sallimilla laki. ASIAKKAAKSI pääsy Scout palveluja pyydetään antamaan pätevä oikeuteen, todentaminen ja olennaisia tietoja;

(Ii) syntymäaika. Asiakas vakuuttaa Scout että hän / hän on yli 18-vuotias. Ei alle 18-vuotiaita voidaan rekisteröidä pelaaja ja kaikki talletetut varat tai rahaa voittanut jokin tällainen henkilö on pidätettävä sääntelyviranomaiselle. Lisäksi kun pelaaja rekisterit ja talletukset rahaa ensimmäistä kertaa, Scout Limited menee läpi alustavan tarkastuksen, jolla varmistetaan, että pelaajan täsmennykset rekisteröinnin aikana ovat oikeita ja pelaaja ei ole alaikäinen. Tämä tehdään pyytämällä pelaaja hänen / hänen tunnistaminen;

(Iii) asiakkaan asuinpaikasta;

(Iv) asiakkaan voimassa sähköpostiosoite ja puhelinnumero (puhelin / matkapuhelin);

(V) henkilökohtainen ja luottamuksellinen käyttäjätunnus ( “Lempinimi”). Käyttäjänimi täytyy olla ainutlaatuinen ja selvästi tunnistettavissa. Loukkaava tai sopimattomina nimet eivät ole sallittuja. Edelleen kiellettyjä ovat käyttäjätunnuksia, jotka sisältävät tai viittaavat Internet yhteyden tai tilien nimet, jotka viittaavat tiettyihin oikeudet User (esim. Termi “ylläpitäjä” varataan Scout). Pidätämme oikeuden keskeyttää tilejä kohtuuttomia käyttäjätunnus. Tilit voidaan aktivoida heti sopiva ja hyväksyttävä vaihtoehto on valittu;

(Vi) salasana. Käyttäjää kehotetaan valitsemaan vahvan ja ei-ennustettavissa salasanan turvallisuutta ja on vastuussa siitä, että tämä salasana on pidetty salassa;

b. Rekisteröinnin aikana, asiakas on annettava Scout kanssa voimassa tunnistaminen, mukaan lukien mutta ei rajoittuen osoite, yhteystiedot sähköpostiosoite ja / tai henkilökohtainen puhelinnumero.

c. Käyttäjän on varmistettava, että rekisteröintitiedot pidetään ajan tasalla ja tekee tarvittavia muutoksia nimi, osoite tai sähköpostiosoite on Scoutin verkkosivuilla ilman aiheetonta viivytystä. On pelaajan vastuulla ilmoittaa meille välittömästi kaikista muutoksista pelaajan henkilökohtaisia tietoja.

d. Siinä tapauksessa, että Scout on syytä olettaa, että annetut tiedot ovat virheellisiä, Meillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa käyttäjän tilin ja säilyttää kaikki voitot.

e. Kun asiakas lähettää ensimmäisen pyynnön peruuttamista, yksityiskohtia hänen henkilökohtaiselle pankkitilille tai muun maksutavan saatavilla ja hyväksyttävä keskeyttämisille olisi toimitettava Scout.

f. Asiakas vastaa turvata CLIENT käyttäjätunnus ja salasana tilinsä kanssa Scout. Asiakas ei omista vastuussa vahingoista johtuu johtuu teosta tai laiminlyönnistä asiakkaan aiheuttaa sopimatonta tai epäsäännöllinen käyttö Tilin.

g. ASIAKKAAKSI täytyy rekisteröityä henkilökohtaisesti eikä puolesta joku muu.

h. Asiakas ei saa rekisteröidä, jos hän / hän on jo rekisteröity Scout verkkosivuilla aktiivisella huomioon; Vain yksi tili per henkilö on sallittu. Useamman kuin yksi tili per fyysinen pelaaja tunnetaan “multi-kirjanpito” ja siten on ehdottomasti kielletty. Scout pidättää oikeuden sulkea käyttäjätilin milloin tahansa ja peruuttaa kaikki liiketoimet liittyvät tahansa pelaaja, joka on rekisteröity yli yksi tili omissa nimissään tai eri nimillä, siinä tapauksessa, että Scout on syytä epäillä, että rekisteröinti mainittu useita tilejä on tehty tarkoituksenaan pettää tai huijausta.

i. Scout käsittelee huolellisesti tiedot ASIAKKAALLE annetaan sille, mukaisesti paljastukset se tarjoaa rekisteröinnin aikana ja sen Yksityisyyssuojand.

j. Siirtäminen, myy, tai hankkimalla varoja keskuudessa pelaajien tileille on kielletty. Rahastot voidaan peruuttaa samalle tilille, josta ne alkunsa talletus vaiheessa.

k. ASIAKKAAKSI julistaa olemaan tallettaa rahaa luottokortilla, johon hän / hän ei ole sallittua.

l. Making talletukset CLIENT tilille muusta syystä kuin osallistu peleissä, erityisesti laittomiin tarkoituksiin (esim. Rahanpesu) ei ole sallittua; Tallettaminen peräisin olevia lihotettavia nuoria rikollisin ja / tai muuta luvatonta toimintaa on myös kiellettyä.

m. ASIAKKAAKSI julistaa ei voida luokitella pakonomainen peluri.

n. Asiakkaan rekisteröinnistä voidaan kieltäytyä tai suljettu operaattorin harkintansa mukaan mutta sopimusvelvoitteet jo on kunnia.

o. Rekisteröinti ja perustaa pelitilin ovat maksuttomia.

p. Ei ole yleistä oikeutta rekisteröintiin ja osallistuminen peleihin.

5. Salasanavarmistus

a. Käyttäjää kehotetaan valitsemaan vahvan ja ei-ennustettavissa salasanan turvallisuutta ja on vastuussa siitä, että salasana on pidettävä salassa.

b. On pelaajan vastuulla varmistaa he pitävät käyttäjätunnus ja turvallisuuden tiedot (mukaan lukien salasana) luottamuksellisena ja peli tehty verkossa sivuilla alla Pelaajan käyttäjätunnus ja turvallisuuden tiedot pidetään voimassa, riippumatta siitä, kuka osallistuu peliin. Siinä tapauksessa, että on olemassa huoli siitä, että salaisuus sellaiset yksityiskohdat ei enää ole, pelaaja tulee ilmoittaa Scout välittömästi jolloin uusia yksityiskohtia voidaan lähettää ja mahdollisten tulevien tapahtumien edellisen tiedot katsotaan mitättömäksi.

c. Scout ei ole millään tavalla vastuussa pääsyn mahdollistamiseksi käyttäjätilin kolmas henkilö eikä vastuussa mahdollisista tappioista johtuu laittoman käytön pelaaja salasanan kolmas henkilö, luvaton pääsy, ja / tai jokaisesta josta nimi ja salasana pelaaja rekisteröitiin oikein.

6. Laillinen Rajoitukset

a. Asiakas takaa, että sen ymmärtäminen, että lait koskevat nettipelaamisen vaihtelevat eri puolilla maailmaa, ja se on asiakkaan velvollisuus yksin noudattamisen varmistamiseksi lain, asetuksen tai direktiivin, merkitystä asiakkaalle kotimaassa. Kyky käyttää Scout sivusto ei välttämättä tarkoita, että Scout Services, ja / tai ASIAKAS toimintojen kautta, ovat laillisia lakien, asetusten tai direktiivien merkitystä ASIAKKAALLE kotimaassa.

b.The Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että Scout ei kykene tarjoamaan heille oikeudellisia neuvoja tai vakuutuksia, ja että se on heidän ainoa vastuu varmistaa, että kaikkina aikoina ne noudattavat lakeja, jotka määräävät niitä ja että heillä on täysi laillinen oikeus pelata pelejä. Mikä tahansa peleihin osallistumisesta on heidän omasta valinnastaan ja riskejä. Pelaamalla pelejä, he myöntävät, että he eivät pidä pelejä tai palvelut loukkaavana, epäoikeudenmukainen tai sopimattomina millään tavalla.

c. Asiakas takuita aina ei olla asu missään “Poissuljetut maat ‘.

d. Scout ei aio että sen tulisi mahdollisuuksien mukaan käyttää vedonlyöntiin tai muihin tarkoituksiin CLIENT läsnä maissa, joissa tällainen toiminta on laitonta. Scout SITE ei ole tarjous, kehotus tai kutsu Partiolainen käytöstä pelien tai muiden palvelujen millään lainkäyttöalueella, jossa tällainen toiminta on kielletty lailla.

e. Asiakkaiden osalta ei kohdella luvanhaltijan rahoituslaitoksena eikä odottaa korkoa talletuksille.

f. se on laitonta tallettaa rahaa vääryydellä hankittu keinoin.

g. Kaikki maksutapahtumat tarkastetaan rahanpesun estämiseksi.

h. Gambling taas alle 18 (tai ikäinen rahapelit muilla lainkäyttöalueilla tarvittaessa) on rikos ja otamme vastuumme pääsyn estämiseksi alle 18 hyvin vakavasti. Elektronisia iän tarkastuksia tehdään ja vaikka pyrimme tekemään prosessin saumatonta ja huomaamaton kuin mahdollista saattaa olla, että lisätiedot joudutaan saadaan suoraan teiltä.

7. Käytä vain rajoitetusti

a. Scout myöntää asiakkaalle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävissä ja rajoitettu henkilökohtaiseen käyttöön käyttää sivustoa ( “Lisenssi”). Sivusto käyttö on ehtona jatketaan CLIENT noudattamisen ehtoja tämän sopimuksen.

b. Asiakas sitoutuu olemaan myymättä markkinointimateriaalia heille järjestämiä Scout tai sallia suojattua pääsyä sivuston muille, eikä kopioida kaikki materiaalit sivuilla esiintyvän jälleenmyyntiin tai muuhun tarkoitukseen toisille ilman kirjallista suostumusta Scout.

c. Asiakas on vastuussa ja sitoo luvattomasta käytöstä sivuston tehty vastaisesti tässä jaksossa.

d. Asiakas sitoutuu käyttämään saadut tiedot tietojärjestelmien Scout yksinomaan suorittamaan liiketoimia sisälle ja alueen sisällä.

e. Asiakas edelleen sitoutuu olemaan käyttämättä mitään sähköistä viestintää piirre Service sivustosta mihinkään tarkoitukseen, joka on laitonta, monimutkainen, väärinkäyttöä, tunkeileva toisen yksityisyyttä häiritsevää, herjaavaa, halventavaa, kiusallista, säädytöntä, uhkaavaa tai vihamielistä.

f. Lisenssi on myönnetty tämän sopimuksen päättyy jos Scout käsityksen mukaan antamat tiedot CLIENT, mukaan lukien ASIAKKAAN sähköpostiosoite, ei ole enää käytössä, tai tarkkoja, tai jos tilaaja ei muuten ole mitään ehtoa tämän sopimuksen ja kaikkia sääntöjä ja ohjeita kunkin palvelun, tai Scout vahvistetaan, että asiakas on käyttänyt väärin millään tavalla Scoutin pelejä ja palveluita. Kun ilmoitus rikkomuksen, asiakas hyväksyy lopettamaan päästä Services. Asiakas hyväksyy, että Scout, oman harkintansa ja tai ilman ilmoitusta, voi lopettaa asiakkaalle pääsyn tai kaikki palvelut lähellä CLIENT avoimet tapahtumat, poista ja hävitä tietoja tai sisältöä sen palvelu.

8. Piittaamattomuus

a. Piittaamattomuus asiakkaiden on kielletty sivuilla. CLIENT käyttäytyminen, katsotaan rikkoo näiden ehtojen aina, mutta ei yksinomaan, jos asiakas:

(I) on tahallisesti antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja;

(Ii) yrittää manipuloida tulosta pelien kautta yhteisiä toimintatapoja, korjauksilla ohjelman tai muulla kohtuutonta tavalla;

(Iii) tahallisesti aiheuttaa toimintahäiriöitä tai vikoja verkkosivuilla, jotta heikentää luonnollinen virtaus peli;

(Iv) perustaa useamman kuin yhden tilin per henkilö;

tai mitä tahansa muita säännöksiä esitettyjen näissä ehdoissa on rikottu.

Tämä lista väärinkäytösten ei ole tyhjentävä.

b. Asiakas ei purkaa tai yrittää purkaa ohjelmiston Scoutin verkkosivuilla tai kehittää ohjelmisto, joka häiritsee asiakas-palvelin-tiedonannossa käytetty ohjelmisto verkkosivuillaan.

c. Minkä tahansa ohjelmisto, joka helpottaa tekoälyä on ehdottomasti kielletty. Kielletty ohjelmisto voi sisältää ohjelmiston, joka Scout uskoo avulla pelaaja huijata tai antaa yksi pelaaja perusteetonta etua, kun panostamisen verkkosivuilla. Scout pidättää oikeuden ryhtyä toimiin, jotta voidaan havaita ja estää tällaisten ohjelmistojen soittimet. Jos Scout tunnistaa tai epäillä hyvästä syystä kiellettyjen ohjelmien Scout pidättää itsellään oikeuden jäädyttää asianomaisen Pelitiliään ajaksi vähintään kuusi (6) kuukautta, takavarikoida kaikki varat, jotka tilin ja / tai keskeyttää Player käyttämästä palveluja Scout.

d. Jos väärinkäytöksiä asiakas, Scout on oikeus välittömästi lopettaa sopimuksen asiakkaan kanssa ja sulkea hänet jatkokäyttöä website.Further, Scout on oikeus keskeyttää ja lopettaa meneillään pelejä, estää asiakkaan tai keskenään asiakkaan tilin kanssa tai ilman ennakkoilmoitusta ja säilyttää käyttäjän luotto- ja voitot chieved kautta virheeseen kunnes tilanne on selvitetty.

9. Tilin peruutus

a. Scout pidättää oikeuden oman harkintansa evätä, peruuttaa Services, ja / tai kieltäytyä jakaa voittoa kenellekään mitään laillista syystä lukien, mutta ei rajoittuen:

• aina jos Scout on aiheuttaa uskoa, että henkilön toimia alueella voi olla laitonta;

• kaikki tapaukset, joissa Scout voi aiheutunut vero-, sääntely- tai rahallinen haitta nojalla kenenkään toimintaa;

• kaikki tapaukset, joissa yhden tai useamman tapahtuman sivustosta tuomitaan Scout olevan tehty vastoin tätä sopimusta.

b. Scout kieltää pelaaja salaista yhteistyötä ja toteuttaa toimenpiteitä kieltää käyttämästä laitteita, kuten robotteja, jotka vääristävät normaalia peliä.

c. Scout pidättää oikeuden lopettaa pelejä ilman ennakkoilmoitusta.

10. Keskeytetty tai keskenmenon Games

a. Siinä tapauksessa, että jokin tieto on väärin julkaistaan verkkosivuilla, Scout ryhtyy korjaaviin toimiin korjaamiseksi ja muuttaa tiedot järjestelmään, jotta se heijastaisi oikeat tiedot. Kaikki voitot, jotka ovat alttiita kustannusalalla virheellisten tietojen myös vastaavasti muutettava.

b. Siinä tapauksessa, että nen epäonnistuminen peli mistä tahansa syystä, kaikki pelaajat liiketoimet ovat aina tarkasti kirjautuneena järjestelmäämme. Ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluun joukkue kysyttävää sähköpostitse päälle.

c. Pidätämme oikeuden korjata tai julistaa tuloksia mitättömäksi jälkikäteen, jos pelin lopputulos johtui teknisenä oletuksena, vilpillinen käyttäytyminen Player tai väärennetty vedon. Pidätämme oikeuden muistaa mitään maksua, joka on tehty virheellisesti.

11. Cash pelitila ( “Games for money”)

a. Jokainen oikeutettu CLIENT avaamisen jälkeen tilin ja menestyksekkään tallettaminen rahaa pelaajan tilille, voi pelata pelejä käteisellä.

b. Osallistuminen Cash Games oikeilla panoksilla vaatii ASIAKKAAN tallettaa rahaa hänen pelitililleen alla kuvatulla tavalla.

12. Nostot

a. Pyyntö peruuttamista ei voida tehdä, kun käyttäjä on mukana peli-istunnon.

b. Scout talousosasto hoitaa kaikki peruuttamista pyyntöihin. Scout pidättää itsellään oikeuden tarkistaa oikeus Käyttäjän ja, mikäli on epäilystä, säilyttää peruuttamista. Voimassa myöntämät asiakirjat hallituksen ja Identity asiakirjat on toimitettava, jotta pystymme käsittelemään peruuttamista. Ei nostot käsitellään, ellei asiakirjat on toimitettu pelaaja ja varmistettiin Scoutin talousosasto.

c. Nostotavat ja niiden suhteelliset tiedot sisältyvät peruuttamista osiossa sivuilla.

d. Jokainen kustannus liittyen nostopyynnöt tarvittaessa ja nimenomaisesti ilmoitti verkkosivuilla, peritään vastaanottimeen.

e. Henkilötiedot Käyttäjän käteisrahan pelitilin ja haltijan pankkitilille (tai mitä tahansa muuta maksutapaa) on vastattava. Scout pidättää itsellään oikeuden vaatia lisäselvitystä varten todistaa henkilöllisyytensä ja todentaminen pankkitilin (tai mikä tahansa muu maksutapa) ja pitää voitot kunnes todisteet on esitetty.

f. Nostot Käyttäjän tiliä voidaan puuttua vain tiukasti henkilölle rekisteröity tilin ja kohti ehdot määritetty Scout päällä.

g. Kun kotiutuspyynnön toimitetaan se voi kestää Scout jopa 3 työpäivää käsitellä pyynnön.

h. Varoja ei voida peruuttaa yhdeltä tililtä jollei samaa varat on kierrätettävä vähintään kerran. A (X%) hallinnollisen maksun, vähintään kymmenen Euro (€ XX) per kauppa voidaan soveltaa maksuun pyyntöjä viitaten määriä talletetaan Scout ja joita ei ole käytetty vähintään kerran pelata.

i. Jotta nostaa varoja voi tehdä niin hyödyntämällä nostotavat ja niiden suhteelliset tiedot, jotka sisältyvät poisto-osa verkkosivuilla (Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, APCO). Kaikki nostot käsitellään 5 työpäivän kuluessa, ainoa poikkeus on, jos pelaaja asiakirjoja edellytetään, ja ohjeet ovat jälkeen määrätyn ajanjakson. On myös ymmärrettävä, että asiakirjat joudutaan seulottu ennen hyväksymistä ja käsittelyä nostoja.

j. Ei nostoja varten yhteenlaskettu määrä € 2330 ja yli käsitellään, ellei asiakirjat on toimitettu pelaaja ja varmistettiin Scout Limited.

13. Talletukset

a. Jotta voisimme rahoittaa pelitilin (siirtämällä rahaa Scout tilille) voi tehdä niin hyödyntämällä tallettaa menetelmiä (Neteller, Luotto & Pankkikortti, Skrill, PugglePay, Entropay, Ukash, Paysafe kortti) ja niiden suhteellinen tietoa, joka sisältyvät Deposit osiossa sivuilla.

b. Scout on oikeus asettaa tiettyjä ehtoja käytöstä erityisen maksutapoja. Scout on myös oikeus muuttaa maksutapoja ilman ennakkoilmoitusta.

Talletukset tai peruuttamista PayPal ei ole sallittua millään käyttäjät sijaitsevat Yhdysvalloissa. Käyttäjät USA ei ole pääsyä PayPal lainkaan.

c. Scout ei takaa, että kaikki maksutavat ovat aina saatavilla.

d. Talletus pyyntö luottokortilla osaksi pelitilin, rahoittaa tilille reaaliaikaisesti.

e. Self-talletusrajat voidaan määrätä pelaaja avulla sivuston.

f. Minimitalletus siirrettävä rahasumma on € XX, kun taas suurin talletussumma voidaan vaihdella osoitteessa Scout harkinnan mukaan.

14. bonukset

a. Bonuksia voidaan ottaa vastaan vain kerran per henkilö / tili, sähköpostiosoite, luottokortin numero, E-lompakko ja IP-osoitteita.

b. FanTeam pidättää itsellään oikeuden sulkea Tili ja takavarikoida kaikki nykyiset varat, jos näyttöä väärinkäytöstä / petos löytyy.

15. Maksut ja palkkiot

a. Määrä, joka näkyy, kun asiakas “voitto” on kulujen jälkeen. Näin ollen “voitto” määrä on tarkka summa talletetaan tilillesi.

b. Pohja valuutta Scoutin ohjelmisto on EURO, mutta tilin saldo asiakas voi näkyä muussa valuutassa.

c. Siinä tapauksessa, että mitään kauppa on tallennettu pelaajan tilille kolmenkymmenen (30) kuukauden Scout maksaa saldon että tiliä asiakkaalle, tai jos asiakas ei voi voida tyydyttävästi sijoitettu, että Maltan Gaming Authority.

d. Jos tapahtuma on tallennettu pelaajan tilille 12 kuukautta, Scout perivät 5 € kuukaudessa, kunnes tasapaino on pelaajan tili on käytetty loppuun.

e. Asiakas voi halutessaan sulkea tilinsä milloin tahansa ottamalla yhteyttä tukeen @. Jotta asiakas voi vaatia varojen lepotilassa tilin, suljettu, tukossa tai suljettu tilin, täytyy ottaa yhteyttä Scout sähköpostitse on – tukea @. Tili pidetään passiivinen 12 kuukauden jälkeen, kuten yhteisöjen MGA, Scout Ltd pelaajat enintään toimeton 18 kuukauden ajan, kun noita 5 euroa vähennetään pelaajan tililtä pr kuukausi. Soitin (t) ilmoitetaan sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen vähennyksen voi tapahtua. Kun 30 kuukauden tili suljetaan, ja jäljellä olevat varat siirretään MGA kuin pr lakeja ja asetuksia pelaamisen viranomainen Maltalla määrittelee.

f. Lausunnot annetaan neljännesvuosittain ja palkkiot alkavat kerätä nojalla automaattisen uusiminen ehdot Ellei asiakas antaa vaaditut (30) päivää kirjallisen irtisanomisilmoituksen tukea @.

g. Asiakas nimenomaisesti valtuuttaa Scout kerätä missään maksu ja koska mukaisesti näiden ehtojen veloittamalla ASIAKKAAN luottokortilla tiedosto, tai veloittamalla asiakkaan Scout tilillä.

16. Rajoitettu vastuu

a. Pelit ja tarjottavien palvelujen SITE ovat asiakkaiden saatavilla ainoastaan puitteissa nykytilasta tekniikkaa käytetään. Scout ei takaa, että keskeytymättömästä tai huollettavuutta tarjottujen palvelujen. Scout ei vastaa keskeytymätön saatavuus ja huollettavuus pelejä.

b. Scout sitoutuu toimittamaan tasainen Services päällä. Kuitenkin Scout ei vastaa mistään virheestä, laiminlyönnistä, keskeytyksestä, poistamisesta, vika, viive toiminnan tai siirron, viestintä pettämisestä, varkaudesta tai tuhoamisesta tai luvattomasta käytöstä, tai muuttaminen, sivuston tai palvelut.

c. Scout ei vastaa mitään ongelmia tai teknisistä toimintahäiriö jonkin puhelinverkon tai linjojen, tietokoneiden verkkojärjestelmien, palvelinten tai tarjoajia, laitteistojen, ohjelmistojen epäonnistuminen teknisten ongelmien vuoksi tai ruuhkia internetissä tai millä tahansa sivuston tai palvelut.

d. Scout ei vastaa keskeytymisen pelejä tai verkkosivuilla seisokkeja. Se ei ole vastuussa mistään virheistä mitään peliä, eikä se velvollisuutena niiden korjaamiseksi – Scout ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat seurauksena. Lisäksi Scout ei vastaa olemassaoloa tai aiheuttamista vahingoista viruksia tai muita haitallisia komponentteja sivuilla tai vastaavan palvelimen, joka voi vaurioittaa tietokoneen ja -ohjelmistojen Käyttäjän.

e. Scout ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat virheet tietojen syöttö, varastointi ja tietojen käsittely ja epätäydellisyys ja epätarkkuus lähetetyn datan. Erityisesti Scout varaa oikeuden korjata ilmeisiä virheitä aikana varastoinnin ja käsittelyn tulosten (esim. Virheet liittyvät identiteettiä soittimet, panokset jne.)

f. Siinä sallimissa rajoissa sovellettavan lain, ei missään tapauksessa saa Scout vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta aiheutuvat käytöstä SITE tai palvelut, mistä tahansa sisältöä lähetetty tai sivuston kautta tai palvelut, tai omasta menettelystä tahansa käyttäjältä sITE tai palvelut, verkossa tai offline-tilassa.

g. Ei missään tapauksessa Scout tai sen johtajia tai työntekijöitä vastuussa ASIAKKAALLE mistään vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta epäsuorat, satunnaiset tai minkä tahansa välillisiä vahinkoja, jotka aiheutuvat pois, tai yhteydessä ASIAKKAILLE käyttö sITE tai palvelut, mukaan lukien mutta ei rajoitu laatua, tarkkuutta tai hyödyllisyys tietojen.

h. Scout ei ole vastuussa vahingoista minkäänlaisia jotka johtuvat väärinkäyttöön tilin pelaaja tai kolmansille osapuolille.

i. Scout ei vastaa menetys voittojen aiheuttamat pelejä, jotka keskeytetään.

j. Mikäli rikkomisesta ehdot sivuston mukaan käyttäjän, käyttäjä hyvittää Scout kaikista kolmansien osapuolien väitteet ja aiheudu menettää, kustannuksista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä.

k. Luopuminen vastuun rajoitus sovelletaan sallimissa rajoissa lailla lainkäyttöalueella, ja ei missään tapauksessa Scoutin kumulatiivinen vastuu asiakkaalle ylittää rahamäärä ASIAKKAAN siirtää tai talletetaan asiakkaan tilin päällä suhteessa Kaupan synnyttää tällaisen vastuun.

l. Jos haluatte osallistua turnauksiin, vedonlyönti tai pelaamista käyttämällä sivuston, sinun täytyy tallettaa rahoja tilillesi. Kyseiset varat voidaan sitten käyttää You lyödä vetoa tai pelata pelejä. Lisätietoja siitä, miten tallettaa, nostaa ja siirtää varoja löytyy ohjekeskuksestamme verkkosivuilla.

m. Sitoudut myös olemaan tekemättä mitään charge-selkä, peruutukset tai muuten peruuttaa kaikki talletukset tilillesi, ja missä tahansa sellaisessa tapauksessa palautettava ja korvaamaan meille tällainen palkaton talletusten lukien kulut meille Kerätessään Talletus.

n. Tilin / tasapaino ei ole pankkitiliä, ja näin ollen ole vakuutettu, taattu, sponsoroi tai muutoin suojattu millään talletusten tai pankki- vakuutusjärjestelmä tai muulla vastaavalla vakuutusjärjestelmä. Rahojen talletetaan meidän omassa Huomioon ei houkutella mitään etua. Rahoja talletetaan meitä pidetään alle normaalin pankkitilin ja / tai sulkutilille nimissä tai toisen ryhmän yritys, joka omistaa rahat tilillä luottamukseen sinulle ja muita oikeudenomistajia. Pelaaja saldot pidetään erillistä kirjanpitoa eikä käytetä toimintamenoihin. Näin varmistetaan, että varat ovat aina käytettävissä voit lunastaa mukaisesti pankki- ja turvamenettelyjä. Sinänsä siinä tapauksessa meidän maksukyvyttömyyden Sinun olisi oikeus vaatia kaikki rahat pidetään luottamusta You tällaisessa tilin, mutta Sinulla ei olisi mitään suojaa missään lakisääteisen talletussuojajärjestelmän. Sillä Maksukyvyttömyys tarjoaa Perustorjunta kuten tässä: http://www.gamblingcommission.gov.uk/Consumers/Protection-of-customer-funds.aspx

o. Olet vastuussa ilmoittamisesta Voittosi ja tappiot, jos tällaista raportointia edellytetään Paikallisen lain tai vero- tai muille viranomaisille.

p. Pidämme rahoja talletustilillä ja / tai sulkutilille kohdassa tarkoitettuja kuin uskottuna Et eikä pankkiiri tai velallinen. Siksi huolimatta muista määräyksistä Käyttöehtojen, me käsittelemme rahaa edunvalvojana, ja tällaiset määräykset luo tai aiheuta mitään velvoitetta puolelta Scout Ltd (tai mikä tahansa muu ryhmä yhtiö) maksaa rahaa Sinulle kuin velallinen.

17. Rahanpesun menettelyt

a. Kukaan ei saa käyttää väärin tämän sivuston varten rahanpesuun. Scout voi käyttää parhaiden käytäntöjen rahanpesunvastaista (AML) menettelyt. Scout varaa oikeuden kieltäytyä tehdä liiketoimintaa, lopettamaan liikesuhteeseen, ja kääntää transaktioiden, asiakkaita, jotka eivät hyväksy tai täytettävä seuraavat AML vaatimukset ja politiikkaa:

(I). voitot maksetaan vain henkilölle, joka alun perin rekisteröity avata live-tili ja nimenomaan vain peräisin luottokorttia tai tilin tiedosto;

(Ii). kun asiakas rahoittaa tilin avulla luotto / maksukortilla talletukset, voitot jaetaan vain yksittäisiä, jonka nimi näkyy kortissa käytetään tekemään talletuksen ja vain palautetaan samalle kortille;

(Iii). vain yksi tili on sallittu per henkilö. Ei voitot voidaan kerätä avatulle vääriä nimiä tai useita tilejä avataan sama henkilö;

(Iv). scout voi aika ajoin oman harkintansa mukaan vaatia asiakasta antamaan lisätodisteita henkilöllisyytensä (KYC dokumentointi) kuten notaarin kopio passista tai muut henkilöllisyyden todentaminen katsomallaan vaaditut olosuhteet ja voi oman harkintansa harkinnan jäädyttää tilin, kunnes on toimitettu selvitys sen tyytyväisyyttä;

(V). kaikki tapahtumat tarkastetaan rahanpesun estämiseksi;

(Vi). jos asiakas ei noudata näitä sääntöjä ja määräyksiä sitten Scout voi keskeyttää pelaajan tilille tutkinnan ajaksi;

b. Epäilyttävät tai petolliset tulee välittömästi ilmoittaa asiasta vastaaville viranomaisille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Maltan Gaming Authority of Malta.

18. Immateriaalioikeudet

a. Kaikki sisältö, tavaramerkit, palvelut, tuotenimet, logot ja ikonit ovat omaisuutta Scout tai sen tytäryhtiöiden ja tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten sopimusten ja määräysten.

b. Asiakas sitoutuu olemaan poistaa tekijänoikeushuomautuksia tai muita merkkejä suojattuja immateriaalioikeuksia materiaaleista, että asiakas saa Scout tai Scoutin SITE. Asiakas ei saada mitään immateriaalioikeuksia, tai oikeuksia tai lisenssiä käyttää tällaisia aineita tai SITE, muut kuin vahvistetun tässä sopimuksessa.

c. Kuvat näkyvät SITE ovat joko omaisuutta Scout tai käytettäväksi luvalla. Asiakas sitoutuu olemaan ladata, lähettää, jäljentää tai levittää tietoja, ohjelmistoja tai muuta materiaalia suojattu tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia (sekä julkaisuoikeudet ja yksityisyyden) hankkimatta ensin lupaa omistaja näiden oikeuksien ja etukäteistä kirjallista suostumusta Scout.

19. Vahingonkorvaus

Asiakas suostuu puolustaa ja korvata Scout ja sen toimihenkilöt, johtajat, ja työntekijät, ja pitää niitä suojaamaan ja kaikista vaatimuksista, velat, vahingoista, menetyksistä, ja kulut, mukaan lukien rajoituksetta kohtuulliset asianajopalkkiot ja kustannukset, jotka aiheutuvat tai millään tavalla yhteydessä:

(I) CLIENT pääsyä tai sivuston käyttöä tai palvelut;

(Ii) Asiakas rikkoo jotakin tämän sopimuksen ehtoja; tai

(Iii) Asiakas on rikkonut voimassa olevia lakeja tai asetuksia.

20. Voimassaolo ja päättyminen

a. Tällaiset ehdot ovat sovellettavissa toistaiseksi, jollei muuta ilmoita pelaaja. Lisäksi Scout saavat päättää tämän sopimuksen milloin tahansa ilmoittamalla asiasta asiakkaalle. Kuten päättymisestä, asiakas ei pysty suorittamaan uusia tapahtumia. Jos päivityksiä ehdot toteutetaan pelaaja pyydetään uudelleen hyväksymään ehdot, jos tätä menettelyä ei noudatettu, pelaajan tili lopetetaan.

b. Asiakas saa purkaa sopimuksen Scout antamalla ba (30) kolmekymmentä päivää kirjallisen ilmoituksen asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteesta tuki @. Ne eivät voi tämän (30) kolmekymmentä päivää kirjallisen ilmoituksen johtaa ASIAKAS edelleen sitovat kaikki määrätyt ehdot.

21. Markkinointi ja edistäminen

Siinä tapauksessa, että pelaaja voittaa vastaava määrä xxx (€ XX) tai enemmän, käyttämällä ohjelmistoa tai palvelu, pelaaja voi pyytää myöntää luvan yrityksen oikeudet ja luvan käyttää pelaajan käyttäjätunnusta, nimi, ja / tai muotokuva kaikissa tiedotusvälineissä osana yhtiön markkinointi- ja myynninedistämiseen tarpeisiin, ja sen Internet Site (s), mutta siihen tulee olemaan pelaajan päätettävissä.

22. Privacy Policy

Avaamalla ryhmään Scout, Player epäsuorasti antaa hänen valtuutusta käsittelyä henkilötietoja noudattaen tietosuojalaeista voimassa Maltalla. Käsittely henkilötietoja yksinomaan onnistunut loppuun tilin huollon käyttöön palvelujen tarjoamista Scout.

Scout tekee kaikkensa varmistaakseen yksityisyyttä, luottamuksellisuutta ja turvallisuutta asiakkailleen, jotka ovat säilyneet sekä koko niiden vuorovaikutusta yrityksen ja jälkeenpäin, niin laajasti kuin saavutettavissa scout.

a. Kun asiakkaat ilmoittauduttava yhtiölle, he tunnustavat halukkuutensa jakaa Scout tiettyjä yksityisiä tietoja, joita käytetään varten vahvistaa asiakkaan henkilöllisyys ja turvallisuuden varmistamiseen niiden talletusten ja pelitilillesi. Nämä tiedot kerätään linjassa tiukkoja tarkastusmenettelyjä, joita käytetään estämään kansainvälistä rahanpesuun ja varmistamaan, että turvallisuus ja turvallisuus asiakkaan toimintaa kaikkialla. Tiedot voidaan käsitellä vain henkilöstön edellyttävät pääsyä kyseiseen tietoon.

b. Asiakkaamme sitoutuvat toimittamaan meille totta, päivitetty ja tarkkaa tietoa heidän identiteettinsä. Lisäksi niitä ei tarvitse ehdottomasti, että ne rekisteröitymättä omasta puolestaan ja pyri milloin tahansa toimia millään tavalla, joka voi pitää vilpilliset eikä niitä haluavat matkia muita henkilöitä mihinkään tarkoitukseen.

c. Yhtiön tiedonkeruu menettelyihin kuuluu kerääminen Asiakkaan vapaasti paljastaa tietoja jaeta Scout lisäksi sijoittamista evästeitä keräämään tietoa tavasta, jolla CLIENTS vuorovaikutuksessa Scout SITE. Nämä työkalut kerätä Asiakkaan tietoja käytetään varten varmistaa asiakkaan oman turvallisuuden ja kaikki tiedot kerättiin Scout jaetaan vain yksilöiden Scout jotka ovat mukana todentaminen asiakkaan tilitietoja nimenomaisena tarkoituksena on varmistaa asiakkaan luottamuksellisuutta ja turvallisuus.

d. Scout ei koskaan paljasta mitään yksityisiä tai muuten luottamuksellista tietoa Suhteen Asiakkaamme kolmansille osapuolille ilman nimenomaista, kirjallista lupaa asiakkaillemme, paitsi sellaisissa erityistapauksissa, joissa julkistaminen on vaatimus lain tai muutoin tarpeen suorittaa todentaminen analyysi asiakkaiden henkilöllisyys varten turvataan niiden tilin ja turvaamaan heidän henkilökohtaisia tietoja.

e. Rekisteröitymällä Scout ja vapaaehtoisen vuorovaikutuksen ne sitoutuvat kanssa Scout tuotteet ja / tai palvelut, asiakas vahvistaa ja hyväksyy, että ne suostu käytön kokonaan tai osittain tiedoista ne toimittavat liittyvästä Scout pelitilin, liiketoimien he sitoutuvat sen läpi ja vuorovaikutuksia, jotka ne suorittavat kanssa Scout ja puolesta Scout. Kaikki vuorovaikutukset ASIAKKAAN sitoutuu kanssa Scout tulee tallentaa Scout varten kirjaa ja sellaisena voi palkata Scout sellaisissa tapauksissa, joissa syntyy ristiriita asiakkaiden ja Scout.

f. Scout tekee kaikkensa varmistaakseen luottamuksellisuus asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja mukaan lukien täytäntöönpano tietosuoja on tarkoitus varmistaa CLIENT luottamuksellisuuden. Scout varmistaa, että sen tietosuojapolitiikka päivitetään säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa, että asiakkaan tiedot on jatkuvasti turvattu.

g. Ajoittain, Scout ottaa CLIENTS joko puhelimitse tai sähköpostitse varten tarjoamalla heille lisätietoja Scout. Lisäksi Scout voi toisinaan pyrkivät ottamaan yhteyttä asiakkaisiin, joko puhelimitse tai sähköpostitse, että tarkoituksena on tiedottaa heille ainutlaatuisen myynninedistämistä tarjonta, jonka Scout sen CLIENT. ASIAKKAAT suostua on vastaanottanut yhteyshenkilö, kun he suostu meidän ehtojen käytön rekisteröityessään Scout. Sen, joka haluaa jättäytyä edelleen kosketuksissa Scout tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

h. Epäilyttävät tai vilpillistä toimintaa tullaan välittömästi ilmoittaa asiasta vastaaville viranomaisille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Maltan Gaming Authority of Malta (MGA).

i. Kaikki soittimen tiedot ja asiakirjat säilyvien Scout Limited eikä tietoja hävitetään. Tietojen ja asiakirjojen yli 3 vuotta arkistoidaan.

23. Vastuullinen pelaaminen

Scout haluaa varmistaa, että sen asiakkaita pelata vastuullisesti, mutta myös tunnustettava, että pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta joillekin ja vaikuttaa heidän elämäänsä kielteisesti. Koska me välitämme asiakkaillemme, ja haluavat online-pelaamista olla miellyttävä kokemus, tarjoamme erilaisia toimia asiakkaalle pelata vastuullisesti. Näitä voidaan asettaman CLIENT sivuston kautta ja sisältää seuraavat:

– Set Rajat panostukset ja tappiot

– Self-sulkea loputtomiin

Sivustomme on myös linkkejä ulkopuolisten yksiköiden ja tietoja, jotka voivat auttaa tapauksessa riippuvuutta pelaaminen. Jos uskot, että saatat olla negatiivisesti peliriippuvaisten, suosittelemme hakemaan apua näiden alueiden läpi sivuillamme ja ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

24. valitukset

a. Mikäli valituksen tai ongelma, asiakas ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen tuki @, yksityiskohtaisesti kantelun luonteeseen. Scout tekee parhaansa yrittää ratkaista tällainen valitus kohtuullisessa ajassa.

b. Jos asiakas kokee, että valitus ei ole ratkaistu, hän voi tuoda riita Maltan Gaming Authority support.mga@mga.org.mt tai puhelinnumero +356 2546 9191.

c. Koska UK asiakkaalle, jos olet vielä tyytymätön ratkaisu tarjosi meille, ja valituksesi on uhkapeli riita, sinun tulee olla oikeus viitata valituksesi Independent Betting Adjudication Service ( “IBAS”), jonka päätös Fanteam ( Scout ltd) suostuvat noudattamaan. IBAS tarjoaa ilmaisen-maksu palvelun ja säännöt valituksia vedonlyönnin ja pelaamisen liiketoimet; mutta se ei käsitellä palveluun liittyviä ongelmia.

Pääset IBAS at http://www.ibas-uk.com, sähköpostitse osoitteeseen: adjudication@ibas-uk.com tai puhelimitse; +44 (0) 20 7347 5883.