Personvern

HVA INFORMASJON SAMLER VI INN?

Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på vår side, abonnere på vårt nyhetsbrev, svare på en undersøkelse, fylle ut et skjema eller registrer deg for realmoney spill.

Ved bestilling eller registrering på nettstedet vårt, som hensiktsmessig, kan du bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer eller kjønn, fødselsdato og landet orgin.

HVA BRUKER VI OPPLYSNINGENE DINE?

Noe av informasjonen vi samler inn fra deg kan bli brukt i en av følgende måter:

HVORDAN VI BESKYTTER INFORMASJONEN?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten av din personlige informasjon når du foretar en bestilling eller delta sender, eller få tilgang til din personlige informasjon.

Vi tilbyr bruk av en sikker server. Alle leverte sensitiv / kreditt informasjon overføres via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi, og deretter kryptert i vår betaling gateway leverandører database bare å være tilgjengelig for de som er autorisert med spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å? Holde informasjonen konfidensiell.

Etter en transaksjon, din private informasjon (kredittkort, personnummer, økonomi, etc.) vil ikke bli lagret på våre servere.

BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER?

Ja (Cookies er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandører for overføringer til datamaskinens harddisk via din nettleser (hvis du tillater) som gjør det mulig for nettsteder eller tjenesteleverandører systemer å gjenkjenne nettleseren din og fangst og husk visse opplysninger

Vi bruker cookies for å samle samlet data om trafikken til nettstedet og nettstedet samhandling, slik at vi kan tilby bedre språk erfaringer og verktøy i fremtiden. Vi kan inngå kontrakt med tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å bedre forstå våre besøkende. Disse tjenesteleverandørene er ikke tillatt å bruke informasjonen som samles inn på våre vegne enn å hjelpe oss å gjennomføre og forbedre vår virksomhet.

GJØR VI AVSLØRE INFORMASJON TIL UTENFORSTÅENDE?

Vi vil ikke selge, eller på annen måte overføre til utenforstående parter personlig identifiserbar informasjon. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i drift vår hjemmeside, drive vår virksomhet, eller service deg, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut din informasjon når vi mener utgivelsen er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve vår side retningslinjer, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annet bruk.

BARN ONLINE PRIVACY PROTECTION ACT SAMSVAR

Vi er i samsvar med kravene i COPPA (Barn Online Privacy Protection Act), samler vi ikke inn noe informasjon fra noen under 13 år. Vår webside, produkter og tjenester er rettet mot mennesker som er minst 13 år eller eldre.

PERSONVERN PÅ NETTET KUN

Dette online personvern gjelder bare for informasjon innhentet gjennom vår nettside og ikke til informasjon som samles offline.

VILKÅR OG BETINGELSER

Vennligst også besøke våre vilkår delen etablere bruk, ansvarsfraskrivelser og ansvarsbegrensninger som regulerer bruk av vår hjemmeside www.

DITT SAMTYKKE

Ved å bruke vår side, samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

ENDRINGER I VÅR PERSONVERN

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernpolitikk, vil vi legge ut disse endringene på denne siden, kan du sende en e-post som varsler deg om eventuelle endringer og / eller oppdatere Personvern endringsdato nedenfor.

Denne politikken ble sist endret 06.06.2014

KONTAKT OSS

Hvis det er noen spørsmål om denne personvernserklæringen kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor.

Scout Limited
Cobalt House, 2. etasje Notabile Road
Mriehel, Malta Svr 9017
MALTA